Jouw voordelen

Ruime basisdekkingen aan een zeer aantrekkelijk en voordelig tarief
Ook geschikt als je je woning wil verhuren
Service en advies van onze Assurapp experten

Jouw woning is uniek. Onze verzekering is dat ook.

Wist je dat in 39 % van de gevallen onze Assurapp experten een schadedossier in de brandpolis openen voor waterschade? En dat de kost van deze schade gemiddeld bijna 1.600 euro bedraagt?

Wij begrijpen dus maar al te goed dat je deze kosten liever kwijt dan rijk bent en dat je jouw woning zo goed als mogelijk wenst te beschermen.
De brandverzekering van Assurapp vangt een heleboel risico’s voor jou op. Zo ben je gerust mocht er zich toch iets voordoen.

Elk huis en elke inboedel is uniek. Daarom is het niet meer dan normaal dat elke polis van Assurapp ook anders is.
Zo heb je geen waarborgen waar je niets aan hebt maar bieden wij je een ruime basisdekking aan. Wil je toch graag dat tikkeltje meer zekerheid, dan hebben wij speciaal voor jou verschillende optionele waarborgen en packs.

Alle basiswaarborgen op een rijtje

 • Brand
 • Bliksem
 • Ontploffing
 • Implosie
 • Rook en roet
 • Natuurrampen
 • Arbeidsconflicten en aanslagen
 • Aanstoting (bvb wagen rijdt tegen woning)
 • Schade door (poging tot) diefstal of vandalisme (incl graffiti)
 • Schade aan zonnepanelen
 • Breuk aan sanitair
 • Elektriciteitsschade
 • Storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk
 • Breken en barsten van glas
 • Waterschade
 • Stookolieschade

Een handig overzicht vind je in het IPID informatiedocument.
Voor een volledige beschrijving van alle waarborgen verwijzen we graag naar de algemene voorwaarden.

Overtuigd?

Ben je net zoals wij overtuigd dat de Assurapp brandverzekering écht iets voor jou is? Neem contact met ons op en wij brengen alles voor jou in orde zodat je met een gerust gevoel jouw nieuwe woning kan betrekken.

Contacteer ons

Woning verhuren?

Neem zeker een kijkje op de website van onze partner Korfine! Met de oplossingen van Korfine kan je makkelijk en snel je huurwaarborg regelen en een Huur- en Rechtsbijstandverzekering afsluiten tegen huurgeschillen.

Packs en uitbreidingen

Niemand wordt natuurlijk graag het slachtoffer van een diefstal en de emotionele waarde van de gestolen goederen kunnen wij nooit teruggeven. Wat we echter wél kunnen is de financiele kater zo klein mogelijk te houden.

tip: Met het pack diefstal+ geniet je van verhoogde vergoedingsgrenzen en ben je bovendien ook verzekerd wanneer er een diefstal in jouw hotelkamer plaatsvindt.

Bekijk het volledige overzicht van deze pack.

De perfecte aanvulling op jouw brandverzekering met dekking voor juridische kosten.

Meer info over onze familiale verzekering

Bij een schadegeval komen vaak ook een andere hoop kosten kijken zoals: verplaatsingskosten, telefoonkosten, … Net om deze kosten te dekken, wordt met deze optie jouw vergoeding voor het schadegeval met 10% verhoogd.

Na een schadegeval ontstaat soms een juridisch geschil. Om jouw rechten te verdedigen, krijg je graag hulp van juristen en andere experts. De optionele waarborg Rechtsbijstand vergoedt de kosten die deze juridische verdediging met zich meebrengt, tot het beloop van maximaal 50 000 euro (niet-geïndexeerd).De waarborg omvat zowel de onderhandelingen om tot een minnelijke schikking te komen, als het instellen van een gerechtvaardigde, gerechtelijke procedure.

Ook de meubels en planten in jouw tuin verdienen extra aandacht. Heb je het bijvoorbeeld al eens voorgehad dat jouw nieuwe barbecue verwoest werd door een hagelbui? Of dat de zonneluifel werd beschadigd door een storm? 
Wel, met het pack tuin is dit allemaal verzekerd!

Indien jouw verzekerd kapitaal meer bedraagt dan 250.000 euro, dan wordt dit pack automatisch toegevoegd aan jouw brandverzekering.

Bekijk het volledige overzicht van deze pack.

Met dit pack verhoog je in heel wat gevallen het maximale bedrag voor terugbetaling van je basiswaarborgen. Je geniet tevens ook van bijkomende dekkingen zoals het breken van sanitair, glasbreuk en stormschade aan carports.

Indien jouw verzekerd kapitaal meer bedraagt dan 250.000 euro, dan wordt dit pack automatisch toegevoegd aan jouw brandverzekering.

Bekijk het volledige overzicht van deze pack.