bdm

BDM

BDM is een door de FSMA gevolmachtigde onderschrijver voor Federale Verzekeringen.
Zij zijn al sinds 1934 actief en zijn dus een gevestigde waarde in de verzekeringswereld.
Met deze jarenlange ervaring mag je rekenen op een onberispelijke service en een optimale bescherming in alle omstandigheden.

CheckNet

CheckNet is het eerste nationale netwerk dat zich specialiseert in woninginspecties, zoals plaatsbeschrijvingen. Zij werken enkel met erkende en door hen opgeleide experten. Zo ben je zeker dat de inspectie volgens de regels van de kunst gebeurt. Door de schaalgrootte van Checknet kunnen zij de plaatsbeschrijving aan scherpe tarieven uitvoeren.

Iedereen kan opdrachten door hen laten uitvoeren: particulieren en professionelen zoals vastgoedmakelaars.

Korfine

Korfine is een door de FSMA erkend gevolmachtigd onderschrijver binnen de Korfine groep welke al sinds 1992 gespecialiseerd is in dienstverlening aan de huurmarkt. Meer dan 2000 vastgoedkantoren in België zijn reeds klantenaanbrenger. Zij plaatsen en beheren huurwaarborgen. De verhuurders kunnen bij Korfine ook terecht voor verschillende rechtsbijstand formules.

Vivium

Vivium heeft een hecht partnerschap met Assurapp. Dankzij de jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan de Assurapp experten garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden je de meest geschikte verzekeringsproducten afgestemd op jouw situatie met een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo ben je zeker van een optimale bescherming voor je gezin, huis of zaak, net als Vivium’s 700.000 andere klanten.